طرح ترامپ برای ممنوعیت روادید مهاجرتی ۷۵ کشور لغو شد چین: اقدامات یک‌جانبه آمریکا علیه شرکای ایران «غیرقانونی» است اعلام وضعیت اضطراری هواپیمای آمریکایی در نزدیکی تنگه هرمز واشنگتن پست: ترامپ گزینه‌ چندانی برای تشدید تحریم علیه ایران ندارد حزب‌الله مصاحبه جعلی العربیه درباره بلندی‌های علی الطاهر را تکذیب کرد نیویورک‌تایمز: تهدیدهای ترامپ برای وادار کردن ایران به امتیازدهی، نتیجه معکوس داشته است تأکید نخست‌وزیر قطر بر تلاش برای میانجیگری میان ایران و آمریکا ایهود باراک: اقدام نتانیاهو در تشدید تنش‌ با ترکیه احمقانه است غریب آبادی: آمریکا اسم شکست بعدیش را «جنگ اقتصادی» گذاشته‌ است هشدار صنعا: مرحله جدید معادلات علیه عربستان دردناک‌تر خواهد بود عراقچی: اصرار آمریکا به سیاست شکست خورده شکست‌های بیشتر به بار می‌آورد حزب‌الله: با حمایت ایران قاطعانه ایستاده‌ایم/ معادله تهران تثبیت شد آمریکا مدعی شد: ۷۵۷ نظامی در جنگ ایران زخمی شده‌اند جلالی: پروژه‌های مشترک ایران و روسیه با سرعت بیشتری دنبال خواهد شد ادعای جدید ترامپ درباره مذاکره با ایران: مذاکره با آنها اتلاف وقت است! ۷ تحریم جدید انگلیس علیه ایران + جزییات

آلمان خواستار تروریستی نامیده شدن حزب الله شد

آلمان خواستار تروریستی نامیده شدن حزب الله شد «هایکو ماس» وزیر خارجه آلمان امروز (پنجشنبه) با بیان ادعاهای بی‌اساس علیه جنبش مقاومت حزب‌الله لبنان، این گروه را به انجام اقدامات تروریستی متهم کرد.
تاریخ انتشار: ۱۴:۲۸ - ۲۸ آذر ۱۳۹۸ - 2019 December 19
کد خبر: ۳۱۲۹۹

به گزارش راهبرد معاصر؛ ماس در صفحه توئیتر خود ادعا کرد: «حزب‌الله حق موجودیت اسرائیل را رد کرده، آن را تهدید می‌کند و مقادیر زیادی تسلیحات انباشت می‌کند. آنها در سوریه نیز، عامل نیابتی بی‌رحم [بشار] اسد [رئیس‌جمهور سوریه] هستند».

 

وی درباره لزوم تروریستی اعلام کردن حزب‌الله در آلمان نیز نوشت: «ما باید تماماً از مرّ قانون استفاده کنیم تا با فعالیت‌های مجرمانه و تروریستی حزب‌الله در آلمان مقابله کنیم».

آلمان خواستار تروریستی نامیده شدن حزب الله شد

پیشتر در تاریخ هفتم آذر، نشریه آلمانی «اشپیگل» در گزارشی مدعی شده بود دولت فدرال این کشور قصد دارد، هفته آینده (آن زمان) تمام فعالیت‌های جنبش مقاومت «حزب‌الله» لبنان در آلمان را ممنوع اعلام کند.

 

این گزارش در حالی بود که اتحادیه اروپا تا کنون فقط فعالیت شاخه نظامی حزب‌الله در این قاره را ممنوع و تروریستی اعلام کرده و علی‌رغم تلاش‌های «هایکو ماس» وزیر خارجه آلمان برای قانع کردن این اتحادیه، دولت فرانسه مانع اجماع در این باره شد.

 

رژیم صهیونیستی و دولت آمریکا در ماه‌های گذشته در تلاش برای محدود کردن فعالیت‌های حزب‌الله لبنان، کشورهای اروپایی را برای تروریستی اعلام کردن کل حزب‌الله تحت فشار شدید قرار داده‌اند.

 

سخنگوی دولت آلمان در واکنش به گزارش اشپیگل، در توئیتر خود نوشت که نمی‌تواند گزارش‌ها در این رابطه را تأیید کند.

 

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار